Termen de livrare

Termenul de livrare este de circa 2 zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora si sub sanctiunea de a va returna sumele platite, termenul de livrare nu va depasi 30 de zile, socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra.

Taxa de Transport prin Curier Rapid pe teritoriul României este:

Gratuita pentru comenzi cu valoarea mai mare de 250 lei;

19 lei pentru comenzi cu valoarea pana la 250 lei.

Livrarea se face de catre Curier, la Domiciliul Clientului, de regula in 24-48 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la destinatie dupa maximum 48 de ore, pentru livrarea in zona rurala.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediata, veti fi instiintat printr-un mesaj pe numarul de telefon transmis in comanda. Acesta va fi trimis de catre firma de curierat si va contine numarul de AWB al coletului.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, in timpul transportului revine societatii de curierat sau transportatorului conform legislatiei locale in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei noastre si vom fi instiintati in timp util.