Politica de returnare a produselor

ATENTIE! DIN CAUZA CONDIȚIILOR DE TRANSPORT, UNELE PRODUSE POT AJUNGE LA DVS. CU AMBALAJUL DETERIORAT. MUFASA.RO NU ÎȘI ASUMĂ RĂSPUNDEREA PENTRU ACEST TIP DE DETERIORARE!

ATENȚIE! TRIMITEREA COLETULUI CĂTRE NOI SE VA FACE ÎNAINTE DE RESTITUIREA BANILOR ÎN AȘA MANIERĂ ÎNCÂT SĂ SE POATĂ VERIFICA STAREA PRODUSULUI, DACĂ ACESTA PREZINTĂ URME DE FOLOSINȚĂ SAU DETERIORĂRI EVIDENTE, MUFASA.RO ÎȘI ASUMĂ DREPTUL DE A REFUZA RAMBURSUL!

  • ATENTIE! TRIMITEREA PRODUSULUI CĂTRE NOI PRESUPUNE IN MOD OBLIGATORIU CA AMBALAREA ACESTUIA SA FIE CORESPUNZATOARE, DE PREFERAT SA FIE AMBALAT IN ACELAȘI MOD IN CARE A FOST TRIMIS. DACĂ PRODUSUL AJUNGE SPART SAU DETERIORAT DIN CAUZA TRANSPORTULUI, RETURUL VA FI REFUZAT
  • MUFASA.RO VA ACHITA COSTUL CURIERULUI DOAR DACĂ PRODUSUL PRIMIT ESTE DETERIORAT SAU COLETUL PRIMIT NU REFLECTĂ TIPUL DE PRODUS COMANDAT. PENTRU ORICE ALT MOTIV MUFASA.RO NU VA ACHITA CONTRAVALOAREA TRANSPORTULUI. DECIZIA SE VA LUA CU AJUTORUL UNEI DOVEZI VIDEO TRIMISĂ DE CLIENȚI PE UNUL DIN CANALELE DE COMUNICARE SPECIFICATE DE NOI.
  • DUPĂ PRIMIREA CERERII DE RETUR, CURIERUL VA FI TRIMIS LA ADRESA DVS DE RIDICARE DE CĂTRE NOI, ORICE COLET TRIMIS PRIN ALTĂ FIRMĂ DE CURIERAT VA FI REFUZAT! PREȚURILE DE MAI JOS SUNT VALABILE DOAR PRIN CURIERUL CONTRACTAT DE NOI, NU ACCEPTĂM CA RETURURILE SĂ FIE TRIMISE PRIN ALTĂ COMPANIE DE CURIERAT!

Tarifele de curierat pentru retur sunt următoarele:

  • 32 lei cu TVA este tariful perceput de curier pentru ridicarea produsului de la dvs și expedierea lui către sediul firmei noastre

Din suma înapoiată se va scădea tariful curierului mai sus menționat, 32 lei

Clientul nu va plăti taxele de curierat dacă produsul comandat nu se conformează cu ce a comandat sau este defect, în condițiile acestea clientul nu va suporta nici o taxă de curierat
In situația în care, comanda este in valoare mai mare 150 de lei și transportul este gratuit, dacă produsul va fi returnat sau doar parte din ce s-a comandat este trimis înapoi si valoarea efectivă a cumpăraturii este mai mica de 150 de lei, suma pentru transportul de dus, care a fost gratuit, va fi scazută din banii returnați.
Transportul este gratuit doar pentru produsule cumpărate și păstrate, nu returnate!
Timpul de procesare al cererii este de 48h lucrătoare, vă rugăm nu insistați sa primiți răspuns mai devreme.

Condițiile de schimb a produsului:

  • Produsele se pot înlocui după achiziție dacă doriți contra sumei de 30 de lei cu tva, acesta este tariful curierului pentru procedura de schimb, nu se adaugă nicio taxă de manipulare pentru schimbul produselor.
  • Produsele primite în mod eronat, primite cu defect sau deteriorate la transport vor fi schimbate fără niciun cost.

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați!
Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare.
Dreptul de returnare există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin fizic, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. (text extras integral din site-ul Uniunii Europene)

  • Returnarea banilor se face doar prin virament bancar. *
  • MUFASA.RO se angajează să respecte legea și să proceseze viramentul returului în maxim 14 zile lucrătoare de la primirea completă a cererii de retur. *